Tárkonyos bárányleves
4 fő részére
Nehézség:
könnyű
hozzávalók
- csontosabb bárányhús
- sárgarépa
- petrezselyem
- tárkony
- vöröshagyma
- néhány szem bors
- habarás
- borecet
Elkészítés
Hideg vízben feltesszük a húst főni. Miután felforrt, sózzuk. Ne szűrjük le, mert akkor elvesznek az értékes ásványi anyagok. Tegyük bele a sárgarépát, petrezselymet, az egészben hagyott vöröshagymát, a borsot. Miután megfőtt, tegyünk bele egy jó nagy csipet tárkonylevelet apróra vágva. Készítsünk hozzá habarást liszttel, tejföllel, amit miután felengedtük, ízesítsük borecettel. Összefőzzük a levest.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.